Bliv skarp i VBA med et kompetent kursus

17 marts 2020 Astrid Pedersen
Bliv skarp i VBA med et kompetent kursus

Kunne du godt tænke dig at lette arbejdsgangen i de gænge Microsoft Word applikationer for dig selv eller for dine medarbejdere? Så kan dette gøres ved hjælp af Microsoft Visual Basic for Applications.

Hvordan anvendes Microsoft Visual Basic for Applications?

Microsoft Visual Basic for Applications – i daglig tale blot kaldet VBA – er en særdeles anvendelig funktion, som er integreret i Microsoft Office applikationer så som Microsoft Word og Microsoft Excel. Med Microsoft Visual Basic for Applications kan du i disse programmer kan du tilbasse disse applikationer, så de matcher dine eller virksomhedens behov.

Et eksempel på praktisk anvendelse af Microsoft Visual Basic for Applications er i tilfælde, hvor du ønsker at ensrette det visuelle udtryk i virksomhedens kommunikation. Du kan bruge VBA funktionen i eksempelvis Microsoft Word til at sikre, at medarbejderne ikke kan vælge andre skrift typer, skrift størrelser, margin vidder eller farve skemaer end de, der ligger inden for din fastlate skabelon. På samme måde kan du begrænse valgmulighederne i Microsoft PowerPoint, således at dine medarbejdere altid anvender samme skabelon når de skal bygge en præsentation.

Arbejder du med komplekser formler i Microsoft Excel, kan du simplificere dit work flow ved at bruge VBA funktionen til en form for automatisering. Med Microsoft Visual Basic for Applications kan du konstruere avancerede formler, som ikke findes i Microsoft Excels formel bank som standard. På den måde kan du spare nogle trin, og minimere risikoen for at lave fejl.

Hvor kan jeg lære mere om praktisk anvendelse af VBA?

Kunne du godt tænke dig at lære mere om mulighederne i Microsoft Visual Basic for Applications, eller bare blive skarpere til at bruge VBA funktionen i dit daglige arbejde, kan du med fordel tilmelde dig et VBA kursus hos den danske kursus udbyder 4D. Du finder alle de spændende kurser i VBA på 4d.dk

Flere Nyheder