Få kvalificeret undervisning på lokal rideskole

08 januar 2021 Astrid Pedersen
Få kvalificeret undervisning på lokal rideskole

Er du glad for heste – og har dit barn arvet denne interesse? Så kan du med stor fordel se dig om efter en rideskole med et højt ambitionsniveau. Det er nemlig kun med de bedste instruktører og ditto fysiske rammer, at du har optimale forudsætninger for kvalitetsridning.

Bliv en bedre rytter med undervisning på en rideskole

Måske tænker du at det nok er begrænset hvor meget en rideskole kan tilbyde dig og din hest. I fungerer jo fint som ekvipage – og hvad skulle en berider kunne lære dig som du ikke allerede ved i forvejen?

Men her skal du huske at såvel du selv som din hest med sikkerhed har tillagt jer mange dårlige vaner gennem årene. Måske rider du uden at vide det skævt, og måske er hesten stivere til venstre end til højre side. Den slags småfejl lægger du ikke selv mærke til når du sidder på din hest. Men det vil en dygtig og erfaren instruktør hurtigt kunne spotte.

Den rette ridelærer vil kunne hjælpe dig med at rette op på diverse småskavanker således at din ridning bliver mere fejlfri, og din hest kommer til at gå pænere. Og med det udgangspunkt er det straks meget lettere at hæve sit bund niveau.

Lad dit barn lære dressur og spring på en god rideskole

Hvis dit barn er begyndt at vise interesse for ridning er det en god idé at vælge en rideskole af høj kvalitet når den lille skal i gang med de svære discipliner. På den måde får barnet det bedste ud af de ugentlige ridetimer, og vil med sikkerhed kunne bevare interessen for den gode og opbyggelige aktivitet. Er familien bosiddende i Haderslev kan I med fordel vælge Team Møllen som jeres faste rideklub.

Læs mere om Team Møllen og Ridecenter Møllen på team-moellen.dk.

Flere Nyheder