Find de bedste gasflasker fra Primagaz til virksomheder

27 august 2020 Astrid Pedersen

Har din virksomhed brug for ren og effektiv gas? Så kan du med fordel vælge LPG eller BioLPG.

LPG eller BioLPG – hvilken skal jeg vælge?

I princippet er der ingen forskel på om du vælger BioLPG eller konventionelt fremstillet LPG når det handler om anvendelse. De to gasser er på molekylært niveau ganske identiske og består fortrinsvis af propan. Både LPG og BioLPG har rigtige gode forbrændings egenskaber og når typisk en flamme temperatur på 1980 grader celsius.

Begge gas typer er kendetegnet ved højt energi indhold og brændværdi, en ren forbrænding, og et forholdsvis lavt CO2 udslip. LPG og BioLPG er begge nemme at arbejde med, hvilket især medarbejdere i hotel og restaurations branchen kan skrive under på. Den eneste forskel er at BioLPG er fremstillet af biomasse på et såkaldt biomasse anlæg og dermed en tand mere bæredygtig end almindelig LPG.

Hvem forhandler LPG og BioLPG i Danmark?

Hvis du ønsker at anvende den miljøvenlige LPG eller den bæredygtigt producerede BioLPG i din virksomhed kan du med fordel bestille din gas hos Primagaz. Primagaz er en dansk virksomhed som er en del af den verdens omspændende leverandør af LPG SHV Energy. SHV Energy står blandt andet bag de markeds ledende brands Calor Gas, Liquigas, Gaspol og Ipragaz og opererer på tværs af fire kontinenter, i 24 lande alt i alt.

Samtlige virksomheder i SHV fællesskabet bestræber sig på at levere de mest miljø og klima venlige energi løsninger til erhvervslivet, og har som højeste målsætning altid at forbedre og forfine produktet. Du kan, med andre ord være sikker på, at du får prima gas når du bestiller LPG eller BioLPG hos Primagaz.

Det er nemt og hurtigt at bestille netop de gasflasker du skal bruge når du køber LPG eller BioLPG fra Primagaz. Køb gasflasker til erhverv online hos Primagaz via firmaets hjemmeside primagaz.dk

Flere Nyheder