Find de skarpeste gulvafslibning priser i København

27 december 2020 Astrid Pedersen

Hvis din bolig er forsynet med ægte massive trægulve bør du gøre dit yderste for at bevare disse smukke og skinnende. De er nemlig et kæmpe aktiv for boligen. Uanset om trægulven beklæder et hus eller en lejlighed, og uanset om der er tale om raffineret sildebens parket, rustikke egeplanker eller de klassiske københavnske bræddegulve i bøg, fyr eller ask vil et trægulv, som går igen i samtlige stuer og værelser, føje stor værdi til din bolig.

Trægulve er i høj kurs på det danske boligmarket, og derfor skal du regne med at kunne få en højere pris for din bolig ved et salg hvis gulvene er beklædt med ægte træværk. Især hvis der er tale om et originalt trægulv – det vil sige et trægulv som blev forarbejdet og anlagt samtidig med at huset eller ejendommen blev bygget.

Før i tiden var træværk nemlig standard gulv belægning i nyopførte huse og lejligheder – og det var kvalitets træ som blev anvendt til det formål. Skulle du den dag i dag ud og investere i et tilsvarende trægulv ville det blive temmelig dyrt for dig. Og derfor er det en god idé at bevare det gamle trægulv pænt og velholdt så længe du kan.

Hvad gør jeg når mit trægulv bliver grimt?

Lige så lækkert og smukt et nylagt og nyslebet trægulv er, lige så nusset, mat og kedeligt bliver det med årene hvis du ikke passer godt nok på det. Et olieret eller sæbebehandlet trægulv kræver grundig vask mindst én gang om ugen med særlig sæbe, som beskytter og plejer træværkets sarte overflade. Er dit gulv begyndt at udvise tegn på at dets vand og smuds afvisende egenskaber er forsvundet på grund af slitage behøver du dog ikke at fortvivle – dit gulv kan helt sikkert blive rigtig flot igen med en professionel gulvafslibning. Læs mere om afslibning af gulve på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder