Fine og feminine toppe – find dem online

29 marts 2021 Astrid Pedersen

Sommeren er snart over os – og så er det sæson for let og feminin beklædning. Her er den søde og smukke top et absolut must. En top er måske den mest feminine og forførende overdel der findes.

Typisk vil en top på en helt anden måde end en skjorte eller en t-shirt kunne understrege din kvindelighed og fremhæve dine bedste sider. Det kan for eksempel være dine solbrune skuldre, din slanke talje, eller din flotte barm. En top vil være designet til at give disse fortrin ekstra opmærksomhed gennem et særligt snit og selvefølgelig de anvendte materialer.

Toppe til kvinder kan være tætsiddende eller fremstillet i florlette stoffer som smyger sig om din hud. En top kan være forsynet med fine og fikse detaljer, eller den kan være helt enkel i sit snit. Mange toppe er designet som tank tops, det vil sige med skulderstropper i varierende bredder.

De såkaldte halter neck toppe er toppe med blottede skuldre med en enkelt strop eller krave om hals og nakke og med blottet ryg. Du kan få tube toppe med blottede skuldre, og de populære toppe med empire snit som fremhæver barmen. Og endelig findes der draperede toppe, spaghetti strop toppe, og bralette tops som er særligt afslørende.

Hvilken slags top skal jeg vælge?

Det kan godt være svært at vælge præcis hvilken top som passer bedst til dig og din krop. Du kan dog med fordel gå på opdagelse i Buch Copenhagens store og velassorterede udvalg af smarte og moderigtige toppe til kvinder.

Hos Buch Copenhagen finder du nemlig udelukkende mode og accessories i højeste kvalitet. Se for eksempel den fine Buch Palmier Top som er fremstillet i en skinnende og silkeagtig blanding af bomuld og polyester, og som fremhæver både dine skuldre og din talje på smukkeste vis. Find den og mange andre toppe på buchcopenhagen.dk

Flere Nyheder