Flagguirlander kan vitterligt peppe festen op!

23 september 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvis du ikke lige kan huske eller se for dig, hvad flagguirlander er, så er det den slags nedhængte snore fra ofte lofter, der bugter sig fra side til side, eller hvor de nu er hængt op henne og på hvilken måde, hvor der så er nogle flag på disse snore med et lille mellemrum mellem dem.

Det er essentielt som den slags guirlander, du laver til jul i form af det lette julepynt, men hvor selve snoren er der i forvejen, og så skal flagene blot sættes på.

Nu er flagene ikke sådan nogle, man bruger på udendørs flagstænger, men det er heller ikke de helt små, der popper op af bordbomber, men de er nok tættest på sidstnævnte i størrelse bare lidt større.

Flagguirlander kan bruges i mange sammenhæng

Den nok mest kendte udgave af disse flagguirlander er dem, man ser til fødselsdage, hvor Dannebrog gør det ud for alle flagene, hvor de er hængt på snoren og så sat ud eller hængt op.

Det giver bare det ekstra, at man kan have hængt noget pynt op, som hænger i loftet, så det hele ikke skal stå på bordet eller være placeret ved reoler – og så fylder disse flag en hel del, så de virkelig falder i øjnene.

Men man kan også bruge andet en Dannebrog, hvor det kan være et flagmotiv fra et andet land, fordi man vil fejre en udlænding.

Eller måske skal mange nationer fejres, så man har en hel flagguirlande med mange flag på eller noget helt specifikt.

Det kan også være i forbindelse med et EU-arrangement eller et arrangement, hvor et firma vil bruge sit logo på disse guirlander.

Ofte kan man nemlig selv få dem lavet, så man kan bestemme motiverne på dem, og så koster de ikke så meget at producere og derfor købe tit og ofte.

Flere Nyheder