Gå sommeren i møde med en overdækket terrasse

24 maj 2021 Astrid Pedersen

Ønsker du dig en overdækket terrasse til din have – og skal den helst stå klar til sommeren 2021? Så bør du læse med i det følgende.

Hvordan får jeg opført en overdækket terrasse?

Du bør altid lade en professionel håndværker om at konstruere og opføre din overdækkede terrasse. Selv om du måske er en erfaren handy man og er vant til at gøre et hele selv er der visse forhold du bør give særlig opmærksomhed i forbindelse med opførelse af en overdækket terrasse.

I mange tilfælde vil en overdækket terrasse for eksempel tælle som en tilbygning til din bolig. Og så skal du indhente særlig tilladelse inden du lader din terrasse opføre. Der ud over er det vigtigt at overdækningen er designet og udført på forsvarlig vis. Hvis overdækningen af din træterrasse ikke har den rette understøttelse vil det være forbundet med stor risiko at opholde sig under den.

Du skal også tænke på at det ikke er sommer hele året rundt. Din overdækning skal kunne holde til mere barske danske vejrlig så som efterårsstormene, kraftig nedbør, og frost i de kolde vinter måneder. Og du skal sørge for at overdækning såvel som trædæk er udført i materialer som kan holde sig pæne og intakte i mange år.

Lad Kun Terrasser ApS om at opføre din overdækkede terrasse

Derfor er det en god idé helt fra begyndelsen at kontakte en dygtig tømrer med særligt speciale inden for opførelse af terrasser – her under de overdækkede af slagsen. En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Tømrermester Andreas la Cour har igennem de seneste to årtier udelukkende beskæftiget sig med fremstilling af de flotteste unikke træterrasser til kræsne kunder, fortrinsvis i Odsherred og i Nordsjælland.

Du kan se eksempler på flotte overdækkede træterrasser på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder