Gulvafslibning – Kvalitetshåndværk af professionelle

09 juli 2020 Athene Eriksen

Gulvafslibning til de kvalitetsbevidste 

Med mange års erfaring og ballast, er vi et professionelt gulvfirma, som lægger hjerte og stolthed i vores arbejde. Vi mener at kvaliteten af vores håndværk afspejler sig i vores kunder og din glæde er vores højeste prioritet. At foretage en renovation af dit hjem kan være en lang og omfattende affære, specielt hvis denne ikke bliver udført af fagmænd, med den tekniske viden og udstyr på plads. Derfor forsøger vi som virksomhed, at gøre dette så nemt tog ligetil som overhovedet muligt.

Vi har afdelinger placeret over hele Danmark og derfor er der altid en af vores dygtige og servicemindede medarbejdere, som er klar til at komme ud og hjælpe dig, med din renovering. Udover gulvarbejde tilbyder vi også afslibning af andet interiør som bordplader, trapper og træterasser. På den måde vil træværket i hele dit hjem, komplementere hinanden og skabe et bedre helhedsindtryk.

Trænger væggene også til en gang maling? Så er vi glade for også at kunne tilbyde, at udføre dit malerarbejde for dig. Vi vil gerne give dig den bedste service på markedet og derfor forsøger vi at kombinere alle disse aspekter, så vi kan assistere dig i enhver opgave som måtte opstå, under din renovation. 

De services vi tilbyder til fornyelsen af dit gulv er: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvilken type gulv du har  i dit hjem og hvilken behandling du ønsker, vil vores kyndige ansatte altid kunne give dig de korrekte råd og vejledning. Som kunde hos er du dækket af vores tilfredshedsgaranti.

Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du er tilfreds med det udførte arbejde. Vi har ingen betænkeligheder ved at give dig denne garanti, da vi ved at vores professionelle kollegaer vil varetage opgaven med respekt og integritet. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, på de opgaver du ønsker udført i dit hjem? Eller vil du gerne samle lidt mere viden, inden du træffer en endelig beslutning? I begge tilfælde vil det være anbefalelsesværdigt, at gå ind på vores hjemmeside. Her vil du finde anmeldelser fra tilfredse kunder landet over, samt al relevant kontaktinformation. Gulvkanonen priser, en investering i dig selv og i dit hjem. 

Flere Nyheder