Her kan du sætte lynlåse på

24 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Sådan en lynlås er en dejlig anordning, der gør det nemt at åbne og lukke en enhed, om det er en taske, et par bukser, en kjole eller noget helt andet.

Som regel køber man jo en given vare, hvor der allerede er en lynlås i, men man kan også købe dem separat, hvis man nu er typen, der godt kan lide at lave tøj fra bunden, eller man skal have udskiftet en lynlås i en enhed, eller man bare hellere vil have en lynlås i noget, hvor der måske er knapper eller en anden løsning.

Du kan få lynlåse fra: https://www.stofdepotet.dk/shop/delbare-lynlaase-92c1.html

Som sagt kan du jo bruge sådan en til at udskifte, hvis den nuværende lynlås er gået i stykker i noget tøj, men du kan måske også være interesseret i at få sat en anden lynlås i, der passer bedre til tøjet.

Brug lynlåse, hvor du vil have det nemmere

Sådan nogle lynlåse er også oftest det nemmeste at have med at gøre, da det så ikke kræver at binde knuder med snore, man skal ikke ramme hullerne med knapperne, og så længe man ikke lyner for hurtigt, så burde den ikke gå i stykker, og man får ikke noget i klemme i lynlåsen.

Derfor ser man jo langt de fleste tasker have lynlåse i sig, da man så også kan have dem helt lukket, uden folk så kan snige deres hænder derned, og genstandene i tasken eller pungen er ikke udsat for vind og vejr, når man er udenfor.

Man kan endda sætte hængelåse i sådan nogle lynlåse, hvis man har en egnet lynlås til formålet.

Ellers kan man som nævnt have lynlåse i alt fra bukser, hvor man måske lige skal supplere med en knap øverst, eller man kan have kjoler med lynlåse i siden, ryggen eller foran.

Af den grund findes der både korte og lange lynlåse.

Flere Nyheder