Hold jeres julearrangementer på et hyggeligt gammelt gods

11 januar 2022 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Vil I gerne holde jeres næste julearrangement i virksomheden i hyggelige og romantiske rammer, er det oplagt, at I overvejer at holde arrangementet på et gods. Det kan for eksempel være Sonnerupgaard Gods, der ligger ved Hvalsø. Det er et gods med en lang historie, hvor de flotte rammer i dag danner baggrund for firmafester, kurser og bryllupper. De har 54 værelser, så hvis I gerne vil blive og sove efter jeres julearrangement, er det bestemt en mulighed. Vil I holde julefrokost der, vil det jo faktisk næsten være det smarteste, at I bliver og sover, så I ikke behøver at holde igen med alkohol. 

Det er dog ikke kun jeres julefrokost, som I kan holde på Sonnerupgaard Gods. I har også mulighed for at holde et julearrangement, hvor jeres familier også bliver inviteret med. Der kan I få gløgg og æbleskiver, inden I kører i hestevogn ud til en grantræsplantage i nærheden for at fælde årets juletræ. Derefter kører I tilbage til godset, hvor en julemand kan underholde børnene, mens I voksne spiser hotdogs. 

image

Kombiner julearrangement med møde, kursus eller teambuilding 

Hvis det bare er jer voksne, der skal deltage i julearrangementet, har I gode muligheder også at tilføje noget fagligt indhold til det. Det kan være, at I vil starte dagen med at holde et møde i et af godsets mødelokaler, eller at alle ansatte måske skal deltage i et kursus, som meget passende kan ligge, inden I holder julefrokost. 

Det kan også være, at I gerne vil sætte hele dagen af til aktiviteter, som kan binde medarbejderne bedre sammen. I det tilfælde vil det bestemt også være muligt for jer. Hos Sonnerupgaard Gods arrangerer de nemlig også teambuildingarrangementer, hvor I kan prøve at arbejde sammen på forskellige måder og dermed blive bedre til at arbejde sammen, når I kommer hjem til virksomheden. 

Flere Nyheder