Hundesnore og andre must-haves til effektiv hundeluftning

10 december 2019 Anne-Mette Hansen
Hundesnore og andre must-haves til effektiv hundeluftning

Elsker du og din firbenede ven ekstra lange gåture? Lige meget om det sner eller regner? Eller om det blæser op til storm? De fleste hunde kræver rigtig meget motion, og bonussen for dig er jo bare, at du også får travet en hel masse kilometer i godt selskab med din hund. Det vigtigste tilbehør, når du skal lufte din hund, er en god og solid hundesnor. Er du i tvivl om, hvilket andet tilbehør du kan få brug for til hundeluftning? Læs med her, og få 4 must-haves til hundeluftning. 

4 must-haves til turen med din hund

1. Hundesnor – den er selvfølgelig nummer 1. For uden snor kommer I ikke særlig langt. Det kan godt være, at du har trænet din hund til at gå pænt uden snoren, men mange steder er det slet ikke tilladt at lufte din firbenede ven uden snor på. 

2. Refleks / lys – til de mørke vinterdage og aftener.

3. Potespray / creme – så poterne ikke tager skade af salt og frost.

4. Vandflaske – til at have vand med på de lange gåture om sommeren. 

Sådan vælger du den rigtige hundesnor

Der findes et væld af forskellige typer af hundesnore. Og det kommer meget an på din race og størrelse af hund, hvilken slags snor du skal vælge. Har du en lille hund, kan du godt vælge en hundesnor, der ikke er så kraftig. Til større hunde har du brug for en hundesnor, der er kraftig og tillader høj belastning. Der findes hundesnore med line, så du kan bestemme, hvor langt eller kort din firbenede ven må rende foran. Disse kan være gode til at træne hunde til ikke at trække i snoren, men de kan også have den modsatte effekt på nogle hunde. 

Køb hundesnore til fornuftige priser hos Dyreverdenen

Dyreverdenen er en online butik med et stort udvalg af mange fine hundesnor i høj kvalitet og mange flotte farver og materialer. Opdag hele udvalget af hundesnore her. 

Flere Nyheder