Hvordan ser Junckers Gulve ud?

29 oktober 2020 Astrid Pedersen

Et Junckers Gulv kan have mange forskellige udformninger og udtryk. Du kan for eksempel vælge et helt klassisk parketgulv i lys eg, som er en rigtig populær variant i de danske hjem. Eller du kan vælge den spændende og innovative Hexparket, som med ganske utraditionelle former skaber et helt unikt gulv.

Der findes rigtig mange forskellige kombinations muligheder når du vælger at beklæde gulvene i din bolig med et Junckers Gulv. Du kan vælge imellem træsorterne eg, bøg, ahorn og ask – og dertil kommer et vælg af forskellige behandlings former, som giver gulvets overflade dets unikke udstråling.

Du kan vælge alt fra de helt hvide og magisk lysende egeplankegulve som er tonet med Nordic White Plus til de helt mørke gulvtyper i eksempelvis bejset moseeg som har det flotteste farvespil. Der imellem findes der trægulve i varme farver, naturfarvede trægulve, og grå eller brune trægulve som alle fremstår super flotte og naturlige. Og så er Junckers Industrier A/S samtidig leveringsdygtige i pleje produkter som er tilpasset hver enkelt gulvtype, træsort og farve. Dette betyder at du selv kan vedligeholde og renovere dit Junckers Gulv og dermed bevare det smukt og stærkt i overfladen – år efter år.

Hvor kan jeg købe et Junckers Gulv i København?

Er du bosiddende i eller i nærheden af København kan du med stor fordel vælge Knud Larsen Byggecenter A/S som din leverandør af Junckers Gulve. Knud Larsen Byggecenter A/S har til huse i Hvidovre centralt på Gammel Køge Landevej, med gode adgangsforhold for dig som er i bil.

Hos Knud Larsen Byggecenter A/S kan du få den rette rådgivning og vejledning når det handler om indkøb samt pleje og vedligeholdelse af dit nye Junckers Gulv. Læs mere, og se eksempler på Junckers Gulv online, på Knud Larsen Byggecenter A/S’ hjemmeside byggecenter.dk

Flere Nyheder