Hvorfor bruge et SEO bureau?

17 marts 2020 Camilla Skøtt
Hvorfor bruge et SEO bureau?

Du mener måske, at du selv kan klare søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside, så hvorfor bruge penge på en ekspert? Svaret er enkelt – du får langt mere ud af det, end du selv kan klare (medmindre du selvfølgelig er specialist).

Digital markedsføring er en kompliceret affære, og det kan være svært at vide, hvor du skal starte og slutte – og netop derfor er det en god idé at alliere sig med et SEO bureau i København eller hvor du ellers måtte have adresse.

SEO handler dybest set om at optimere dit website, så du komme øverst på Google og dermed bliver fundet af nye såvel som gamle kunder – når du bliver fundet, får du nemlig flere salg.

Det handler om indhold

I gamle dage var det nok at skrive det samme nøgleord igen og igen på din hjemmeside, men i dag er det helt anderledes, når det kommer til søgemaskineoptimering. Nu handler det om indhold; hvad er der på dit site, er det relevant for de besøgende og er det måske endda så relevant, at de bliver hængende i længere tid?

Vil du være sikker på, at dit indhold – og hele den tekniske del af SEO – stemmer overens med de krav, Google stiller for at anerkende din side, kan du med fordel alliere dig med en ekspert i branchen. Sammen kan I foretage en analyse af din branche, af specifikke søgeord der er relevante for dig og ikke mindst kan I udvikle en strategi, så du får flere konverteringer. 

I princippet kan du sagtens varetage søgemaskineoptimeringen selv, hvis du ved, hvad det handler om, men risikoen for at blive overhalet af de professionelle eksperter er stor, og så ender du ikke øverst i søgeresultatet, men nederst. Du har brug for en sparringspartner med indsigt og forståelse for teknikken – én der ved, hvad det hele handler om.

Flere Nyheder