Mangler du inspiration til, hvor du skal tage hen på Amager? Hyggeligt værtshus er lige om hjørnet

27 maj 2019 Emilie Ann Jacobsen
Mangler du inspiration til, hvor du skal tage hen på Amager? Hyggeligt værtshus er lige om hjørnet

Når du skal ud på Amager, kan det være, at du ikke lige ved, hvor du egentlig skal tage hen. Der er så mange forskellige steder, som du kan vælge imellem. Når du søger efter “værtshus på amager” på nettet, bliver det kun endnu sværere, fordi du får så mange forskellige resultater. 

Et godt tip til dig er, at du ser nærmere på amagerportvinstue.dk. Det er et hyggeligt værtshus, der ligger lige ved Christmas Møllers Plads. Det giver dig to vigtige fordele. Først og fremmest er det nemt for dig at komme dertil, fordi der er metro i nærheden og flere forskellige former for offentlig transport. Derudover er det nemt at tage videre derfra, hvis I gerne vil videre i byen senere. Hvis I kommer for langt ud på Amager, kan det bliver sværere at finde god offentlig transport. 

Vinstuen er hyggelig og har en lang historie. Det gør, at du kan møde mange mennesker, der er kommet der igennem lang tid. Det er med til at gøre, at du helt sikkert kan møde nogle sjove typer, der kan fortælle nogle gode historier. Det er altid med til at gøre en tur på værtshus langt sjovere, når du møder nogle andre, som du kan tale med – også selvom du er af sted med dine venner. 

Som navnet antyder, kan du selvfølgelig også finde en lang række forskellige former for portvin i  Amager Portvinstue. Er du vild med den søde vin, er det derfor også det helt rigtige sted for dig at tage hen. Du kan prøve mange forskellige af og dermed lægge en god bund, inden du skal videre i byen med dine venner. Du kan også bare mødes der med et par venner eller på en date og nyde den hyggelige stemning. Vil I ud at spise senere, er der mange gode spisesteder i området. 

Flere Nyheder