Sammenligner du dit tidligere tilbud på en gulvafslibning med dit nuværende?

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Så er det igen blevet tid til, at dit gulv skal have en gulvafslibning, så du undersøger da lige fra det sædvanlige sted, som du plejer at benytte dig af, om de kan give dig et tilbud på den næste.

Det var netop sådan, at de lokkede dig til at blive kunde i sin tid, fordi de havde et godt tilbud til nye kunder, og selvom du ikke var det efterfølgende, så holdt de dig som fast kunde, fordi de kunne give en god service, en ferm gulvafslibning og måske nogle gange lidt rabat.

Men du kom fra at få gentaget en aftale om, at de skulle komme på jævnligt besøg hos dig for at udføre denne gulvafslibning, så nu trænger gulvet virkelig.

Derfor ved du nok godt, at der skal gøres mere ved gulvet, end der skulle første gang, at du havde gulvafslibningsfirmaet ude for at ordne dit gulv – men et godt tilbud kan man jo altid håbe lidt på!

Gulvafslibningstilbuddet er ikke som forventet

Firmaet med gulvafslibningerne findes da også endnu, og siden det er den samme ledelse, der er i firmaet, så kan de faktisk også huske dig og glæder sig til at have dig som kunde igen.

Så de vil gerne udfærdige et tilbud på en gulvafslibning til dig og sende det til dig.

Efter du har forklaret standen på gulvet og eventuelt vist dem online, hvordan gulvet har det, så får du et skræddersyet tilbud.

Men du er ikke tilfreds.

Godt nok er der sket en del med gulvet, men det her er en højere pris, end hvad du havde forventet.

Men her skal du tænke på, at det kan være så lang tid siden, at du fik lavet din seneste gulvafslibning, at det bare generelt er blevet dyrere på markedet at lave den slags, hvorfor prisen er derefter – og det er faktisk den bedste, som du kan.

Flere Nyheder