Spil ikke for høj musik i din Audi A3

11 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Spil ikke for høj musik i din Audi A3

Det kan virke som en meget lille ting at beskæftige sig med, hvorvidt man spiller for høj musik eller ej i en bil, og i dette eksempel vil vi benytte det specifikke køretøj Audi A3 for at gøre det mere håndgribeligt at forholde sig til.

Dog mener vi, det er et overset aspekt, som det er værd at kommentere på, hvorfor man skal være påpasselig.

Flere beskrivelser enten berører dette emne overfladisk, eller de kommenterer ikke på det, men det er set gennem ualmindelige tider, at folk går til lange længder for at installere et anlæg i ens bil, der næsten kan spille et helt nabolag op.

Og i de fleste moderne biler følger der automatisk et godt anlæg med, så selv helt almindelige mennesker kan spille højt.

Mange biler har også en afspilningsmetode, så alle folk med en smartphone eller visse modeller kan koble sig op på bilens anlæg, så man kan være med til at bestemme musikken. På den måde bliver bilen et rullende diskotek og samlingspunkt for den samlede flok i bilen.

Det er i og for sig positivt nok, og vi skal heller ikke komme ind på, at det kan være generende for naboerne, når man holder stille med ens Audi A3, åbner dørene og spiller højt – vi skal ud i trafikken.

Rigtig mange mennesker spiller højt inde i deres bil, og man tænker sjældent over, at sådan en bil stadigvæk er en lille sardindåse, der ikke er lavet til at lave god akustik, så man kan ende med at ødelægge hørelsen på sig selv og de andre i bilen.

Det er én ting, men så er der også det farlige ved, at det distraherer en fra resten af trafikken, så man for eksempel ikke ser, hvis der kommer udrykningskøretøjer.

Og så er det også bevist, at jo højere og hurtigere musik man hører, desto hurtigere kan man komme til at køre.

Flere Nyheder