Tænk lige over motivet på din tshirt

17 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Tænk lige over motivet på din tshirt

Selvfølgelig tænker du da over, hvad der er af motiv på din tshirt, når du køber den, for det handler jo om det budskab – eller mangel på samme – som du gerne vil sende ud med motivet.

Nogle af os bruger mange timer på at vælge de rette tshirts med aktuelle budskaber eller noget, der flugter med de nuværende modetendenser eller den identitet, man føler sig som i øjeblikket.

Andre er mere interesserede i, at t-shirtene passer og sidder godt, og så skal de helst være så anonyme som muligt, fordi man ikke vil skeje ud; eller de skal bare have et pænt mønster – nogle gange ender disse mennesker så dog med at gå med nogle tshirts, som udsender nogle budskaber, som man ikke er klar over, at man gør.

Og det er netop den sidste del, som vi vil belyse lidt nærmere i denne artikel.

For mange gode tshirts kan holde i mange år, og måske er man endda den type, der passer godt på ens trøjer, så de kan holde i mange år, hvor man vasker dem efter anvisningerne, lader dem tørre korrekt, folder dem pænt sammen og så videre.

Man smider heller ikke tshirtsene ud, fordi man opdraget til, at det er spild af materialer, og hvis tøjet stadig passer, så behøver man jo ikke komme bort med det.

Men forestil dig lige, hvis du har en t-shirt med et politisk budskab, en provokerende tekst eller et skræmmende motiv.

Det kan være sjovt at have på i privaten, til fest eller blandt venner, men det ser måske ikke så pænt ud, hvis man arbejder med salg og selv må bestemme tøjvalget eller man skal på besøg hos bedstemor eller til middag hos svigerforældrene.

Så tjek lige trøjen efter, inden du hopper i den.

Mangler du for resten nogle nye t-shirts? Så kan du købe dem her: https://www.love-lingeri.dk/maend/t-shirt

Flere Nyheder