Værdifulde ting at vide om et kvindekrisecenter

13 maj 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Kunne du være interesseret i at vide mere omkring et kvinde krisecenter? Så kommer vi til at fremhæve flere ting her, hvad end du, en pårørende eller en i dit netværk har brug for at vide det. Så læs bare med her. 

Ting du skal vide om et kvindekrisecenter 

Der findes centre rundt i landet 

En første ting du skal vide er, at der findes centre rundt i hele landet. Chancerne er derfor også ekstra store for, at du kan finde hjælp i din lokale by. 

Du kan få tilbudt krisehjælp 

Når du kommer ind på et kvinde krisecenter, kan du få tilbudt krisehjælp. Og det kan være en mulighed, der er værd at gribe. Du kan nemlig komme i hænderne af dygtige og professionelle fagfolk, som kan hjælpe lige netop dig. 

kvindekrisecenter

Du kan blive hentet

En tredje, og meget værdifuld, ting at vide er, at der kan være mulighed for at blive hentet. Og det kan være alfa og omega – særligt i situationer, hvor du har brug for at komme væk relativt hurtigt – eller hvis du ikke selv har mulighed for at tage bil eller offentlig transport.

Der er plads til børn 

En fjerde ting du skal vide om et kvinde krisecenter er, at der er plads til børn. Skulle du derfor også have et eller flere børn, så vil der være plads til dem. Og du vil opleve, at der er taget højde for, at de kan få lektiehjælp m.m., hvis det er aktuelt. 

Nu ved du forhåbentlig en hel del mere omkring centre som disse, end du gjorde før. Og ellers kan du også altid søge online for at finde centre, som du derefter kan læse mere omkring. Ellers kan du også ringe til dem, når det er aktuelt at komme på et – eller sende en pårørende dertil. 

Flere Nyheder