Vind hele jackpotten med Progressive Blackjack

01 oktober 2018 Tina Høy
Vind hele jackpotten med Progressive Blackjack

hyggespil-online.dk kan du få mere at vide om en spændende variant af klassisk Blackjack, som mange spillere, både online og i det fysiske casino foretrækker, nemlig Progressive Blackjack. Jackpotten vokser sig større og større, indtil der er en, der vinder det hele.

Hvis du har de rigtige kort, kan du også vinde mindre beløb fra puljen.

Når du spiller Progressive Blackjack, starter du med at placere et bet på selve spillet og på eventuelle sidebets. Det vil typisk være på den progressive jackpot, men der er også mulighed for at placere et “forsikringsbet”, hvis dealeren skulle vise sig at have meget gode kort.

Derefter får både du og dealeren to kort. Dealerens ene kort er synligt, mens det andet er skjult. Du skal nu finde ud af, om du vil have flere kort for at komme så tæt på 21 som muligt, eller om du vil holde allerede nu. 

I Progressive Blackjack kan esset både fungere som 1 og 11, alle billedkort gælder for 10, og de øvrige kort gælder for den værdi, som der står på dem.

Mulighed for at splitte hånden op

Får du to virkelig gode kort fra start af, kan du vælge at dele din hånd op. Det kræver et ekstra bet, og du må kun gøre det én gang. Det giver dig dog mulighed for at få to gode hænder og gør dermed dine chancer for at vinde over dealeren meget større.

Sådan vinder du jackpotten

Den progressive del sammenlignet med den klassiske Blackjack kommer først til udtryk, når spillet er slut. For at vinde noget eller hele jackpotten skal du have et eller flere esser. Jo flere du har i samme kulør, des flere penge kan du vinde. Grunden til, at du kan have flere esser i samme kulør er, at Progressive Blackjack typisk bliver spillet med otte kortspil.

Flere Nyheder